testimoniale

Daniela D, 48 ani, lucrător relaţii cu publicul

Am cunoscut-o pe Monica Popescu (Finanţu) într-un moment de răscruce al vieţii mele: încercam să asimilez la nivel profund faptul că fiul cel mic fusese diagnosticat cu TSA (tulburări din spectrul autist), veste care mă lovise ca un fulger.

   In cautarea de soluţii pentru ”repararea copilului defect”, ni s-a recomandat terapia de cuplu. Iniţial mi-am zis ca asistenta socială face exces de zel, însă, aşa cum înţeleg lucrurile acum, aş spune că terapia de cuplu este un pas firesc atunci când familia se află într-un astfel de moment de criză.

   Am trecut, progresiv, prin multe stări şi stadii: pesimism, îndoieli, reticenţe, suspiciuni  care ulterior s-au transformat în sperante, capacitatea de a identifica  emoţii,  de a clarifica şi a gestiona situaţii. 

Monica ne-a recomandat cărţi de dezvoltare personală referitoare la terapia de cuplu, dar şi la parenting, ceea ce a dus la claritate şi înţelegerea stărilor pe care le trăiam şi la autocunoaştere. Am înţeles că era nevoie să ne reconectăm atât noi ca şi cuplu, cât şi ca părinţi la nevoile copiilor. Pe măsura şedinţelor de terapie de cuplu şi consiliere parentală, starea noastră  a evoluat şi a crescut optimismul, încrederea în noi înşine şi unul în celălalt, şi capacitatea de comunicare deschisă între noi şi cu copiii noştri. Rezultatele s-au văzut! Acum ştiu pe ce drum sunt, încotro mă îndrept şi ştiu ce voi găsi acolo: pe noi, în cea mai bună variantă a noastră!

   Calauzirea blândă a Monicăi Popescu (Finanţu) a adus speranţa şi lumina în viaţa noastră! Indrăznesc să afirm că Monica este “îngerul” care ne luminează calea şi ne însoţeşte paşii! Mulţumesc cu recunoştinţă Universului că există şi că face parte din  viaţa noastră! 

Ana P, 45 ani informatician-economist

Pentru mine întâlnirile cu Monica Popescu (Finanţu) au însemnat lumină, claritate, speranță, regăsire, informații și soluții. Pe lângă acestea am găsit bucuria că am descoperit unul dintre oamenii devotați, cu  multă muncă și experiență în spate, dar în același timp foarte modești, care chiar își doresc pentru semenii lor o viață curată și echilibrată emoțional. Experiența alături de Monica, trece dincolo de terapie. Energia pe care am primit-o de la ea m-a scos din criza emoțională și mi-a dat puterea de a merge mai departe și de a găsi o rezolvare a problemelor cu care mă confruntam. Important este să ai alături de tine, în acel moment, o persoană caldă, care să te asculte, să rezoneze și să te îndrume. Mulţumesc din suflet, Monica Popescu (Finanţu)!

Cristina I, 41 ani, coordonator site şi consultant plafar

Am pășit cu o oarecare reticență in cabinet, dar și cu o foarte mare dorință de a face ceva pentru a ieși din impasul în care ne aflam și de a-mi însănătoși relația cu soţul meu. Terapia de cuplu EFT ajunge la emoțiile noastre cele mai profunde, iar Monica a reușit să ne ghideze pașii cu atâta căldură, înțelegere și responsabilitate încât rezultatele au început să apară mai repede decât ne așteptam, iar relația noastră a ajuns la un nivel ridicat de siguranță. Mulțumim, Monica Popescu (Finanţu), pentru încrederea și susținerea pe care ne-ai acordat-o! Mulțumim pentru răbdarea de care ai dat dovadă! Mulțumim pentru implicare! Mulțumim pentru dăruire! Mulțumim pentru înțelegere! Mulțumim pentru fiecare ședință!(ne e dor)! Mulțumim pentru efort! Singuri nu am fi reușit să ne regăsim și să conștientizăm cat de mult însemnăm unul pentru altul. Mulțumim lui Dumnezeu că ni te-a scos în cale! Te iubim!

One I, 49 ani, lucrător ventilații

Mă bucur că am reușit să trec peste anumite limitări și să ajung să cunosc beneficiile terapiei de cuplu EFT. Monica ne a condus pașii cu căldură, responsabilitate și entuziasm și rezultatele au fost pe măsură.

Bogdan I, 42 ani, bucătar

Monica Popescu (Finanţu), despre tine pot spune că ești un om minunat, cu suflet bun! Când am ajuns prima oară la tine eram într-o perioadă mai grea a vieţii mele decât acum! Eram fără speranță, nu mai puteam să zâmbesc, nu mă mai gândeam la viața mea, eram resemnat cu situația mea. Mi-ai redat încrederea în mine, m-ai ajutat să privesc viața cu alți ochi şi să mă bucur de ce am! Ai readus speranța de a reuși si pofta de viaţă! Te iubesc mult!

Iulia E, 53 ani, profesoară

Dacă aveți probleme în cuplu puteți apela cu incredere la Doamna Monica Popescu (Finanţu) pentru că  este cea care are răbdarea de a vă  însoți în cele mai frumoase călătorii din culisele sufletului vostru pentru a aduce limpezimea de care aveţi nevoie în soluționarea problemelor voastre. Apărătoare a familiei, fin psiholog și iubitoare de oameni și de Dumnezeu este persoana care a reușit de multe ori să mă ajute sa-mi recapăt încrederea în mine, să nu alunec în mrejele depresiei, să mă mențin sănătoasă,  capabilă sa-mi cresc cei doi copii alături de un partener dificil și să fac față multor provocări. O recomand cu căldură  oricărei persoane care iubeste viața de familie și care are probleme individuale şi/sau în cuplu deoarece știe să aducă lumină, culoare si fericire acolo unde este nevoie.

Nicoleta Z, 29 de ani, grafician publicitar, mamă full time

Am început terapia într-un moment în care eram epuizată şi depășită de tot ce se întampla în jurul meu. Doamna Monica Popescu (Finanţu)  m-a ajutat să îmi recapăt încrederea şi stima de sine, să refac legăturile cu cei apropiați şi să zâmbesc din ce în ce mai mult. Profesionalismul doamnei Monica m-a ajutat să trec peste situaţii dificile. Recomand cu încredere!

Laura D, 39 ani, profesoară

Despre Monica Popescu (Finanţu) pot afirma în primul rând că este un om extraordinar, sufletist, un bun profesionist. Este dedicată şi atentă. Când am ajuns în august 2017 la ea, treceam printr-o perioadă foarte grea a vieţii mele, în care ştiam că trebuie să mă schimb complet şi să înţeleg ce s-a întamplat în trecut pt a putea integra experienţele, pt a mă vindeca şi a-mi putea trăi viaţa normal. Ședințe terapeutice ale Monicai, m-au aliniat, m-au adus să fiu în pace cu trecutul meu, mi-au redat încrederea în mine, mi-au readus fericirea în viata mea, m-au învăţat să gândesc deschis, să-mi întrec fricile, să văd viaţa cu alţi ochi și să mă bucur de tot! 

O recomand pe Monica Popescu (Finanţu) cu tot dragul şi cu toată încrederea întrucât este un om care se dezvoltă în permanenţă şi ştie exact cum sa ajungă la miezul problemei pt a te ajuta sa fii bine tu cu tine. 

Multumesc!

Roxana M, 31 ani, administrator

Sunt atat de multe lucruri de spus! Când spun Monica Popescu (Finanţu), îmi vine în minte recunostinţă şi profesionalism, recunostinţă pentru un om care m-a ajutat enorm, care mi-a readus zâmbetul pe buze și care mi-a salvat familia, ne-a ajutat să construim bucată cu bucată, barca în care ne-am urcat și am vâslit împreună datorită ei.  Monica este omul profesionist, care a trecuta bariera şi face parte din rugăciunile mele! Dumnezeu să îi dea sănătate ca să ajute cât mai multe familii!! Te pup, iubita mea!

Daniel M, 32 ani, antrenor fitness

Să mă rezum la câteva cuvinte îmi va fi greu, dar incerc!

Să o descriu pe Monica Popescu (Finanţu) ca terapeut nu ştiu dacă reuşesc, dar ca şi parte din familia noastră îmi este mult mai la îndemana! Ai fost şi eşti pentru mine persoana care m-a făcut să aud ce soţia mea striga, persoana care a ştiut să-mi ofere ajutorul de care aveam nevoie atunci cand “ardea mai tare”, persoana care a văzut în mine ceea ce eu uitasem că pot fi! De aceea spun că nu o pot descrie ca terapeut, pentru că a reuşit să mă înţeleagă şi să mă ajute cum doar un membru al familie poate! Saru’mâna!

Mihaela S, 35 ani, economistă

Am început să lucrez cu Monica Popescu (Finanţu) într-o perioadă în care aveam îndoieli şi conflicte în relaţia de cuplu. Acum, la 9 luni de la finalizarea terapiei, pot spune că viaţa noastră a intrat pe un făgaş normal, de echilibru şi armonie. O recomandăm pe Monica tuturor pentru înţelepciunea ei, pentru că este empatică, pentru că de multe ori am ajuns la ea certaţi şi am plecat de la ea împăcaţi. Îţi multumim, Monica Popescu (Finanţu) pentru că pui suflet în ceea ce faci, pentru că ai apărut în vieţile noastre atunci când aveam mai mare nevoie, că ne-ai ajutat să ne ascultăm, să ne înţelegem pe noi înşine şi unul pe celălalt şi să ne reapropiem.

Alexandru I, 20 ani,  student 

Am venit la psiholog cu problema alegerii unei facultăţi. S-a dovedit a fi mai greu decât îmi închipuiam să faci o alegere. Eu aşteptam un răspuns, dar am primit ceva mai bun: intrumentele şi metoda prin care să pot găsi singur răspunsul. Şi pot să spun că mi-au fost mult mai de folos decât ar fi fost un simplu răspuns bazat pe nişte teste de aptitudini.  Pe lângă problemele legate de carieră,  dna Monica Popescu (Finanţu) m-a ajutat şi cu problemele mele spirituale, probleme legate de cum văd eu Universul. Sunt mai împlinit din punct de vedere al carierei, emoţional şi spiritual.

Dana B, 52 ani, cofetar

Monica Popescu (Finanţu) este un psiholog dedicat, care m-a ascultat şi asistat în perioadele dificile în care am avut nevoie de acest lucru. Caldă şi cu zâmbetul pe buze, reuşeşte să adapteze şi personalizeze şedinţele în funcţie de nevoile fiecăruia. Recomand calduros!

Luiza H, 56 ani, contabil

Din experienţa anilor trăiţi, si nu-s puţini, pot spune că oamenii vin şi pleacă din viaţa mea cu un scop: ca eu, în calitate de  individ, să mă desăvârşesc în misiunea cu care am venit pe Pamânt. Conjunctura a făcut să o cunosc pe Monica Popescu (Finanţu)  şi am perceput-o  ca  pe un suflet minunat, frumos, blând, calm. Ea este  o bună  ascultătoare, implicată în a cunoaşte principiile şi valorile de viaţă ale persoanei cu care intră în contact, evoluţia spirituală a acesteia. Monica s-a implicat în relaţia interumană cu profesionalism, dedicare, pasiune, pentru a mă ajuta şi susţine în cauza mea.

Prima sedinta nu o pot uita: timpul pentru mine s-a oprit şi ştiu cu certitudine că, după cele 50 de minunte, nu aş fi plecat din cabinet! Cred ca asta spune tot. Mulţumesc Universului că exişti! Mulţumesc cu recunoştinţă, Monica!

Andreea C, 29 ani, IT

Mă simt incredibil de recunoscătoare că mi-ai fost trimisă în cel mai dureros moment din viaţa mea! Apreciez tot ce reprezinti – o fiinta de lumina, plina de iubire, blândeţe şi generozitate. Îţi mulţumesc pentru tot şi sper să continui să inspiri lumea din jurul tău cu spiritul tău căci, într-adevăr, lumea e mai bună şi datorită ţie!

Dorina, 41 ani, contabil

“Despre Dna Psiholog Monica Popescu (Finanţu) pot spune că este un om minunat, cald, cu suflet mare. M-a ajutat să devin o mamă mai bună (chiar şi soţie), să-mi amintesc că eu am toate resursele pentru a merge mai departe şi sa ma bucur de toate momentele petrecute alaturi de familia mea.”

Ines, 42 ani, LifeCoach

La un moment dat în viaţa mea, trecând printr-o perioadă dificilă cu probleme mari de sănătate şi fiind în căutarea unor răspunsuri şi căi de vindecare, paşii mi-au fost ghidaţi către metoda de vindecare “Călătoria printre emoţii”. Aşa am cunoscut-o pe Monica Popescu (Finanţu). Incă de la început am fost impresionată de blândeţea ei, de nivelul ridicat de empatie şi de compasiune autentică exprimată. Monica mi-a oferit un cadru de încredere şi siguranţă în care să mă pot deschide şi să pot explora cele mai profunde părţi din interiorul meu. Am simţit permanent că este contectată profund, 100% în proces, ajutându-mă pas cu pas să parcurg mai multe sesiuni în care am reuşit să scot la suprafaţă emoţii, gânduri, sentimente şi traume din trecut. M-a ajutat să conştientizez şi să mă înţeleg atât pe mine, cât şi pe persoanele dragi mie. In sesiunile terapeutice, Monica a îmbinat Terapia prin emoţii cu alte tehnici, ceea ce mi-a adus mari conştientizări ce au determinat un mare pas înainte pe calea evoluţiei mele spirituale.

Îi mulţumesc Monicăi pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru profesionalismul şi dăruirea ei şi o recomand cu căldură tuturor celor ce doresc să se vindece pe ei înşişi şi/sau relaţiile lor cu susţinerea unui om blând care nu critică, nu judecă şi care acceptă cu iubire tot ce apare pe parcursul călătoriei.

Iuliana, 32 ani, IT

Despre Monica Popescu (Finanţu) pot spune în primul rând că este un om deosebit, cu suflet mare, cum rar mai întâlneşti în ziua de azi. In Monica am găsit un tovarăş de drum care ştie să asculte,  să iti ofere te însoţească în orice fel de situaţie. Am întâlnit-o pe Monica când treceam printr-o perioada grea a vieţii mele (divorţ). Ea a fost cea care m-a ajutat să înţeleg faptul că stă în puterea mea să-mi trăiesc viaţa bazându-mă pe propria mea gândire şi pe ceea ce simt. Ea m-a ajutat să renunţ, treptat, la ceea ce era toxic pentru mine, inclusiv la persoanele de acest fel care mă înconjurau, la tot ce îmi făcea rău şi nu era tocmai bun pentru mine. Am recăpătat curajul de a spune ceea ce gândesc şi, cel mai important, a fost faptul de a mă accepta pe mine însămi aşa cum sunt. O recomand cu toata încrederea.

Mihaela, 33 ani, coafeză

Am pornit într-o călătorie,  numită “terapie”, condusă de Monica Popescu (Finanţu) nefiind convinsă că  la celălalt capăt mă aşteaptă ceva care să-mi redea bucuria de viaţă. Deznădejdea, atacurile de panică, anxietatea, problemele de zi cu zi  îmi erau pietre greoaie pe umeri şi nu mă mai bucuram de nimic. Toate acestea mi-au afectat şi relaţia de cuplu, relaţia cu prietenii, chiar locul de muncă.

Cu toate acestea m-am lăsat  condusă, m-am lăsat ghidată şi am avut răbdare. Si am făcut cea mai bună alegere!  Monica este nu numai o adevarată profesionistă, dar şi un om cu suflet extraordinar de bun şi frumos, răbdator,  te inspiră şi te luminează cu prezenţa şi spiritul ei blând şi prietenos. Nici nu aş fi putut să cer mai mult de la Dumnezeu, decât un ghid care, nu numai că mi-a luminat calea, dar m-a ţinut de mână tot timpul până am simţit că pot merge singură chiar şi pe cărări mai întunecate. Îţi mulţumesc şi îţi voi fi veşnic recunoscătoare pentru ca m-ai ajutat să mă redescopăr, să mă iubesc, să mă accept exact aşa cum sunt şi să îmi pun mai mult în lumină valorile.  Numai un om dedicat, perseverent şi care îşi iubeşte meseria şi semenii poate contribui la conturarea valorii unui om  care nu se mai vedea  bun  în nimic şi să-l susţină să îşi transforme credinţele şi îndoielile în  “se poate”. Îţi mulţumesc, îţi mulţumesc, îţi mulţumesc, îţi mulţumesc!

Teodora C, 44 ani, economist 

Aş vrea ca prin cuvintele mele să cuprind toată recunoştinţa din lume, dragă Monica Popescu (Finanţu)! Am fost îngrădită de nefericire şi părea că nu mai există ieşire pentru mine! Insă tu m-ai ajutat să văd ieşirea, să cred că merit să ieşi şi, mai mult decât atât, că pot, am forţă! Aşa a fost, am avut forţă şi aş fi răsturnat şi munţii dacă ar fi fost nevoie! Pentru că tu m-ai făcut să înţeleg cât de frumoasă este viaţa trăită conştient. Iţi mulţumesc şi mă înclin în faţa ta, om frumos şi profesionist desăvârşit!

Pentru sfaturi, detalii sau programări mă găsești pe pagina mea de Facebook și pe WhatsApp.

Telefon/ WhatsApp. +40723683271