recomandări

Dr. Simona Herb, psihoterapeut, trainer certificat ICEEFT

Toți ne dorim o iubire de lungă durată în viața noastră, ne plac basmele cu „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, dar puțini credem că e cu adevărat posibil.

Monica Popescu (Finanţu) e unul dintre acei oameni care cred și care trăiesc pentru a crea și transforma relații. Ca terapeut, păstrează în minte viziunea relațională, oferă empatie și căldură. Are formare în Terapia Centrată pe Emoții, una dintre cele mai eficiente abordări ale cuplului cu o rată de succes de 75%, iar acest fapt îi conferă expertiză în a „mânui” instrumentele de ajutor pentru relații.

Monica practică ce propovăduiește, îngrijește în mod natural toate relațiile în care intră. Vrei să pătrunzi în lumea ei pentru că e o lume mai caldă, mai plină de grijă și cu mai multă atenție pe iubire, în care e posibil să fii uman, să auzi și să alini durerea celui de lângă tine. 

Corneliu Irimia, psiholog principal, psihoterapeut, supervizor, Doctor in psihopatologie al Universitatii Paris 7, Denis Diderot 

 O cunosc de multă vreme pe Monica Popescu (Finanţu) şi o pot recomanda pentru capacitatea sa de a asculta empatic, pentru capacitatea de a forma o alianţă terapeutică ce atrage colaborarea clienţilor, o compasiune de cea mai bună calitate pentru suferinţa celor cu care se află în relaţie terapeutică, onestitate si receptivitate. Admir la ea hotararea etică de a pune nevoile clientului înaintea nevoilor sale, căldura cu care se implică atât în relaţia cu adulţii cât şi cu adolescenţii şi copiii.

Psih. dr. Ileana Carmen Rogobete, director al Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus, psihoterapeut principal, formator supervizor, Supervizor certificat în terapia centrată pe emoții (EFT), ICEEFT, Ottawa

Prima senzație pe care o ai când o întâlnești pe Monica Popescu (Finanţu) este aceea de căldură și energie pozitivă. Ea reușește să îmbine armonios empatia și grija pentru oameni cu o solidă abordare clinică și profesionalism. Acest fapt o ajută să creeze cu ușurință siguranță, încredere și conectare emoțională în relația terapeutică, astfel încât cei care vin la cabinetul ei se simt înțeleși și susținuți în procesul de schimbare.

Fiind colege la specializarea în terapia centrată pe emoții, am avut ocazia să lucrăm în echipe și grupe de dezvoltare a abilităților clinice. Am putut astfel să văd în Monica pasiunea, autenticitatea și respectul pentru experiența celuilalt și, totodată, abilitatea de a oferi siguranță și feedback constructiv asupra procesului terapeutic.

Sunt încântată așadar să o recomand pe Monica Popescu (Finanţu) ca un psihoterapeut experimentat, cu abilități clinice deosebite atât în terapia individuală cât şi de cuplu.

Irina Rusu, psiholog specialist

Cu bucurie împartășesc câteva gânduri despre colega mea, Monica Popescu (Finanţu). Ea este un om cu suflet mare, care iubește oamenii și un profesionist mereu preocupat de cunoaștere, învațare și dezvoltare personală. 

Ceea ce o să găsiți la Monica Popescu (Finanţu) în primul rând este umanitatea ei, dorința mare de ajutor și empatia neobosită fața de celălalt. Este un psihoterapeut care se transformā în cabinet într-un un camarad de nădejde, pe care te poți baza și împreună cu care calatoria devine foarte valoroasă! 

Într-un prezent în care găsirea unui psihoterapeut competent și atent la nevoile clientului, este dificil, Monica este un  specialist care are experiența, abilitățile și competențele necesare pentru a oferi servicii terapeutice de calitate și de mare ajutor!

Cristin Veronica Galustyan, psihoterapeut

Monica Popescu (Finanţu) este un amestec perfect de blândeţe şi determinare, de fragilitate şi pasiune, de sensibilitate şi forţă. Atât ca om cât şi ca psihoterapeut, ea ştie să creeze acel spaţiu de siguranţă în care să simţi că îţi poţi deschide sufletul, că te poţi expune fără reţineri. În preajma ei nu există judecată, ci doar sprijin şi înţelegere. Cu măiestrie şi multă răbdare, ghidează cupluri aflate în impas, le ajută să se regăsească şi să se reinventeze.

Pentru fiecare cuplu iubirea poate însemna altceva, iar a păstra sau a creşte iubirea între parteneri necesită efort şi determinare din partea amândurora. Atunci când inima fiecărei părţi dintrun cuplu poate avea nu numai ochi, ci şi braţe, iar aceste braţe îl pot cuprinde pe celălalt în timp ce inima şopteşte: „Nu te teme, sunt aici pentru tine  întotdeauna!”, provocările îşi găsesc rezolvare, dificultăţile se estompează şi „împreună” prinde contur!

 

Pentru sfaturi, detalii sau programări mă găsești pe pagina mea de Facebook și pe WhatsApp.

Telefon/ WhatsApp. +40723683271