Despre mine

Sunt pasionată de oameni de când mă ştiu.

Mi se pare extraordinar să descoper ce gândesc, ce simt, cum relaţionează!

Ce-i motivează şi la ce visează!

Si e o nevoie esenţială pentru mine să îi ajut să-şi împlinească visele şi fie mai fericiţi!

In mod special sunt fascinată de cupluri! Am fost curioasă dintotdeauna să văd perechea unui om pe care-l cunoşteam (fie bărbat, fie femeie). Simţeam că a vedea pe cineva în relaţia cu propriul partener spune foarte multe despre acel cineva.

Cel mai mult mi-am dorit să-mi găsesc perechea şi să creştem împreună. Faptul că am o căsnicie fericită şi că în 2019 vom împlini 25 de ani de când suntem împreună este cea mai mare reuşită a vieţii mele! Copiii noştri sunt o consecinţă a faptului că ne-am găsit şi nu un scop în sine. Suntem  părinţi suficienţi de buni pentru că suntem împreună şi relaţia noastră este o resursă fundamentală pentru tot ce suntem şi tot ce facem.

  • Sunt absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Stiinţele Educaţiei şi am master în consiliere şcolară.
  • Pentru că simt multă compasiune şi disponibilitate pentru copiii cu dizabilităţi, am lucrat 18 ani ca profesor în învăţământul special cu copii foarte speciali. Relaţia bazată pe multă conectare afectivă cu aceşti copii a fost întotdeauna baza de la care am pornit orice demers educaţional.
  • La fel de provocatoare a fost şi relaţia cu părinţii acestor copii. Am făcut formare şi am experimentat cum pot să-i sprijin pe aceşti părinţi care se confruntă cu provocări uriaşe pe care un părinte al unui copil tipic nici nu le poate bănui!
  • Componenta terapeutică în procesul de învăţământ m-a menţinut deschisă către formarea în psihoterapie şi dezvoltare personală.
  • Inceputul a fost formarea de 4 ani în psihodramă clasică moreniană. Am crescut în plan profesional, dar şi personal foarte mult.
  • Am experimentat multe abordări terapeutice şi am participat la nenumărate workshop-uri şi seminarii de dezvoltare personală (inclusiv Metoda Silva). M-am format şi acreditat în calitate de consilier de dezvoltare personală.
  • Descoperirea Călătoriei în emoţii m-a abilitat să-i ajut pe oameni să-şi acceseze şi să îşi vindece emoţii toxice cu impact major în plan fizic şi plan emoţional. Am experimentat personal eliberarea de multe „bagaje” care nu mă lăsau să-mi valorific potenţialul şi am fost martora schimbărilor uneori spectaculoase din viaţa clienţilor mei. Entuziasmul meu creşte odată cu rezultatele obţinute. Mă consider privilegiată că am şansa să-i însoţesc în călătoria către esenţa fiinţei lor, dincolo de măşti şi roluri pentru a afla cine sunt ei cu adevărat.
  • EFT (Terapia de Cuplu Centrată pe Emoţii) m-a învăţat să ajut cuplurile să-şi vindece relaţia. Practic această metodă minunată cu convingerea profundă că, oricât ar părea de disperată situaţia în care se află un cuplu care-mi trece pragul cabinetului, există speranţă şi partenerii au şansa de a se regăsi şi a se reconecta.