Consiliere parentala

Copiii noştri sunt diferiţi de noi şi cresc într-o lume foarte diferită de cea în care am crescut noi, părinţii. De aceea şi metodele de educaţie este imperios necesar să fie diferite de cele cu care am fost noi educaţi.

Tocmai de aceea au apărut nenumărate cărţi, cursuri, emisiuni TV de parenting. Ele ne învaţă principii, metode reguli ce ne pot fi de folos în educarea copiilor noştri.

Avem nevoie uneori să vorbim despre cum este pentru noi să fim părinţi, în situaţia noastră particulară, ce „butoane” ale rănilor noastre nevindecate ne apasă cu măiestrie fiii şi fiicele noastre, despre dificultăţile cu care ne confruntăm în aplicarea principiilor, metodelor, regulilor pe care le-am învăţat sau nu din cărţi, cursuri, sau alte surse.

Psihologul Monica Popescu (Finanţu) oferă în cadrul şedinţelor de consiliere parentală această personalizare a felului în care aplicăm în viaţa noastră aşa cum este ea principiile, metodele şi regulile educaţionale cele mai potrivite pentru copiii noştri, dar şi pentru noi.

Pentru sfaturi, detalii sau programări mă găsești pe pagina mea de Facebook și pe WhatsApp.

Telefon/ WhatsApp. +40723683271