Cartea mea

 

DESCRIEREA CĂRŢII “Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”

Majoritatea oamenilor nu cunosc o familie cu adevărat fericită, sau cunosc foarte puţine cupluri mulţumite de relaţia lor. Ei au fost învăţaţi că a fi cu omul potrivit alături depinde de noroc şi, prin urmare, nu este nimic de făcut pentru găsirea partenerului potrivit. Există o credinţă împământenită potrivit căreia este firesc ca relaţia să îşi piardă în timp căldura, pasiunea şi entuziasmul. Acesta este motivul pentru care partenerii cuplului ajung să-şi petreacă tot mai puţin timp împreună, să comunice tot mai puţin, să se certe tot mai des. A te preocupa de relaţie, a investi timp şi energie pentru a o menţine vie şi consistentă chiar şi după venirea pe lume a copiilor şi a tuturor problemelor de viaţă cotidiană care te copleşesc adesea, este o atitudine cel puţin nefirească, dacă nu chiar ciudată pentru cei mai mulţi. “Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi” scrisă de Monica Popescu este o carte cu interviuri luate unor cupluri fericite, care au dat proba timpului (sunt persoane implicate în relaţii romantice de mulţi ani). Aceşti oameni simt bucurie şi recunoştinţă pentru că sunt cu partenerul lor de viaţă. Ei consideră relaţia un reper esenţial al existenţei lor şi găsesc în aceasta o sursă de echilibru şi energie. Viaţa lor demonstrează practic zicala „Intr-un cuplu fericit bucuriile se înmulţesc cu 2 şi necazurile se împart la 2.” 

SCOPUL CĂRŢII “Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”este de a da o speranţă celor care sunt singuri şi celor care au o relaţie de cuplu nesatisfăcătoare, precum şi tuturor celor dispuşi să înveţe ceva util din experienţa altora.

ÎNVAȚĂ CUM… 

În sfârşit, tu poţi rupe cercul vicios al disperării, poţi depăşi gândul că nu-ţi găseşti perechea potrivită sau că nu ai o relaţie de cuplu satisfăcătoare. Când ești deprimat nu faci decât să-ţi micşorezi şi mai mult şansa de a obţine ce-ţi doreşti! 

Citind Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”, vei afla că există şansa să fii fericit/fericită şi vei înţelege cum sunt şi ce fac cei care au reuşit să ajungă acolo unde vrei şi tu să ajungi! Când visăm să fim bogaţi suntem îndemnaţi să stăm în preajma celor bogaţi ca să „furăm” de la ei reţeta prosperităţii. La fel, este important este să „obţii” reţeta fericirii în cuplu de la cei care o trăiesc deja şi sunt dispuşi s-o împărtăşească cu tine.

„Iţi trebuie curaj şi determinare ca să mori pentru iubirea ta, ca Romeo şi Julieta, dar ai nevoie de infinit mai mult curaj şi mai multă determinare să trăieşti pentru iubirea ta o viaţă întreagă investind permanent în ea!” —Monica Popescu

Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi” oferă MODELE DE FERICIRE ÎN CUPLU… 

Află cum trăiesc, ce gândesc, ce atitudine au şi cum abordează provocările cei care sunt fericiţi împreună de mulţi ani şi sunt un exemplu pentru cei din jurul lor. 

ÎN “ŞI AU TRĂIT FERICIŢI PÂNĂ LA ADÂNCI BĂTRÂNEŢI” VEI DESCOPERI: 

 • Cum gândesc cei care sunt deja fericiţi în relaţia lor. 
 • Care sunt valorile esenţiale ale cuplurilor care sunt fericite, după mulţi ani. 
 • Cum au ajuns să fie fericiţi. 
 • Cum au făcut şi fac faţă provocărilor vieţii de familie. 
 • Ce anume le-a influenţat relaţia şi cum au reacţionat.
 • Ce face relaţia lor „specială” şi fericită. 
 • Care este, după părerea eroilor cărţii, reţeta pentru o relaţie vie şi fericită, de durată. 
 • Ce-i împiedică pe cei mai mulţi oameni să aibă o relaţie de cuplu care să-i împlinească. 
 • Sfaturi pentru cuplurile aflate la început de drum. 
 • Ce au în comun cuplurile intervievate în carte.

Preţ special cu ocazia lansării cărţii

  Pentru sfaturi, detalii sau programări mă găsești pe pagina mea de Facebook și pe WhatsApp.

  Telefon/ WhatsApp. +40723683271