Calatoria prin emotii

Controlul asupra raţiunii este posibil într-o măsură mult mai mare decât controlul emoţiilor, este de părere psihologul Monica Popescu (Finanţu). Reprimarea emoţiilor este considerată utilă şi necesară din punct de vedere social, dar este nocivă pentru fiinţa noastră. Utilă este procesarea lor. Dar asta nu ne învaţă nimeni nici în copilărie şi nici în şcoală sau în formările profesionale.

Când apar emoţiile negative, tocmai pentru că nu ştim şi nu ne-a învăţat nimeni ce să facem cu ele, „le băgăm sub preş”. De foarte multe dintre ele uităm cu desăvârşire.

Emoţiile se stochează în corp la nivel de ADN precum informaţiile în calculator. Iar emoţiile negative sunt toxice şi „rod” ca nişte viermi invizibili şi tăcuţi. Intr-un timp mai lung sau mai scurt ele provoacă îmbolnăvirea corpului, gânduri şi/sau reacţii emoţionale disproporţionate şi nejustificate de evenimentul care le-a declanşat.

Călătoria prin emoţii ajută la accesarea emoţiilor toxice şi vindecarea lor.

Pentru a vindeca fizic sau emoţional:

Deci începem cu relaxarea corpului, apoi ne lăsăm ghidaţi de înţelepciunea fiinţei noastre pentru a găsi emoţiile care ne creează probleme şi apoi le exprimăm şi le vindecăm.

Este un proces gradat, în mai mulţi paşi.

Eu, psiholog Monica Finanţu Popescu, îl însoţesc  pe client şi-l susţin pe parcursul procesului terapeutic să parcurgă toţi paşii în ritmul propriu şi în cel mai potrivit mod pentru el.

Deşi ghidez aceste procese de foarte mulţi ani, nu încetez să fiu impresionată şi emoţionată de fiecare dată de lumea interioară a clienţilor mei, de frumuseţea sufletului din spatele tuturor măştilor! Sunt recunoscătoare pentru şansa de a fi martoră la exprimarea sufletelor ce se deschid în faţa ochilor mei!

Am avut privilegiul de a vedea schimbările deseori extrem de spectaculoase pe care vindecarea emoţiilor le aduce!

Pentru sfaturi, detalii sau programări mă găsești pe pagina mea de Facebook și pe WhatsApp.

Telefon/ WhatsApp. +40723683271