Calatoria prin emotii

Controlul asupra raţiunii este posibil într-o măsură mult mai mare decât controlul emoţiilor. Reprimarea emoţiilor este considerată utilă şi necesară din punct de vedere social, dar este nocivă pentru fiinţa noastră. Utilă este procesarea lor. Dar asta nu ne învaţă nimeni.

Când apar emoţiile negative, tocmai pentru că nu ştim şi nu ne-a învăţat nimeni ce să facem cu ele, „le băgăm sub preş”. De foarte multe dintre ele uităm cu desăvârşire.

Emoţiile se stochează în corp la nivel de ADN precum informaţiile în calculator. Iar emoţiile negative sunt toxice şi „rod” ca nişte viermi invizibili şi tăcuţi. Intr-un timp mai lung sau mai scurt ele provoacă îmbolnăvirea corpului sau reacţii emoţionale disproporţionate şi nejustificate de evenimentul care le-a declanşat.

Călătoria prin emoţii ajută la accesarea emoţiilor toxice şi vindecarea lor.

Pentru a vindeca fizic sau emoţional

  • este esenţial să iertăm,
  • pentru a ierta cu adevărat (iertarea mentală este doar o decizie, o alegere, nu o iertare autentică) este obligatoriu să descărcăm (să exprimăm în cuvinte toată durerea, frustrarea, furia, deznădejdea ş.a.m.d pe care le-am simţit la un moment dat când un eveniment traumatizant a apărut în viaţa noastră),
  • pentru a descărca emoţiile este necesar să accesăm emoţiile care au nevoie să fie descărcate (să le identificăm, adică să devenim conştienţi de ele),
  • pentru a le accesa avem nevoie să relaxăm corpul.

Deci începem cu relaxarea corpului, apoi ne lăsăm ghidaţi de înţelepciunea fiinţei noastre pentru a găsi emoţiile care ne creează probleme şi apoi le exprimăm şi le vindecăm.

Este un proces gradat, în mai mulţi paşi.

Rolul meu este de a-l însoţi pe client şi a-l ajuta să parcurgă toţi paşii.

Deşi ghidez aceste procese de foarte mulţi ani, nu încetez să fiu emoţionată de fiecare dată de lumea interioară a clienţilor mei, de frumuseţea sufletului din spatele tuturor măştilor! Sunt recunoscătoare pentru şansa de a fi martoră la exprimarea sufletelor ce se deschid în faţa ochilor mei!

Am avut privilegiul de a vedea schimbările deseori extrem de spectaculoase pe care vindecarea emoţiilor le aduce!